Product was successfully added to your shopping cart.

Aktív Kft. webáruház

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat

Kosár

Wamsler Kamino OF 604 Mátra 6 KW, felső füstcső kivezetésű

99 990 Ft
93 990 Ft

Az akciós ár 2020.02.29-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

Termékkód : 3924

Könnyedén vásárolhat bankkártyájával is

1 év garancia
Ajánlott termékek

Wamsler alkatrészeket és kiegészítőket kizárólag a Wamsler SE Háztartástechnikai Európai Rt-től tud beszerezni.
Pótalkatrész rendelés elérhetősége: www.wamsler.hu/potalkatresz


Kialakítás: szabadonálló 

Tüzelőanyag: tüzifa és barnaszén

Hőteljesítmény (kW): 6 

Fűtőképesség (lég m3): 100-130

Füstcsonk csatlakozás átmérője (mm): 120 

Hatásfok (%): 72 

Befoglaló méretek (széles/mély/magas) (mm): 542 x 378 x 979 

Tűztér méret (szélesség x magasság x mélység) (mm): 350 x 320 x 200

Tűztér nyílás méret (szélesség x magasság) (mm): 320 x 250 

Súly (Nettó / Bruttó) (kg): 94 / 101

Külső burkolat Vasöntvény test, acéllemez burkolat


A műszaki rajz csak illusztráció a füstcső elhelyezkedése végett!


A termék adatlapján lévő szállítási információ (1 nap, 3 nap) a munkanapokon 12:00 -ig leadott megrendelés esetén értendő!


Szállítási költségek:

Minden 15.000 Ft-ot elérő kosárértékű megrendelés esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk az ország egész területén.


Vásárlási érték
Szállítási díj
0 Ft - 4999 Ft
1190 Ft
5000 Ft - 9999 Ft
1090 Ft
10.000 Ft - 14.999 Ft
990 Ft
15.000 Ft felett
INGYENES! (0 Ft)


A következő szállítási módok közül választhat:

- Személyes átvétel üzletünkben (6500, Baja, Keleti körút 47.)

- MPL Posta:

• A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja az Ön részére a megrendelésben feltüntetett szállítási címre. (Kérjük a szállítási címet a lehető legpontosabban adja meg számunkra!)

• A Magyar Posta Logisztika a 40 kg feletti küldemények szállítását (kizárólag munkanapokon) emelő hátfalas rakodótérrel ellátott teherautóval végzi, továbbiakban „békával” mozgatja a terméket.

• Szerződés szerint az MPL „háztól-házig” szállít, tehát a termék ingatlanba történő további mozgatását/bevitelét az ügyfélnek kell megoldania.

• A Postai feladó szelvényre minden esetben feltüntetjük az ügyfél e-mail címét és telefonos elérhetőségeit. A Posta automatikusan értesíti az ügyfelet e-mailben, amely tartalmazza a küldemény azonosítóját. Az e-mailben megadott linken tudja nyomon követni csomagját.

• Ha a megrendelés leadása során fizetés módként a Készpénzes fizetés átvételkor (UTÁNVÉT) opciót választja, akkor a csomag kiérkezésekkor készpénzben a futárnak kell kifizetnie küldemény ellenértékét.


Amennyiben sérülten kapta a küldeményt

• Javasoljuk, hogy kiszállításkor/kiérkezésekor – még a futár jelenlétében – vizsgálja meg a csomagot, és győződjön meg annak sértetlenségéről!

• Amennyiben valamilyen problémát észlel, kérjük, készítsen fotókat a termék állapotáról és ezt mellékelve írja meg nekünk tapasztalatait az info@aktivkft.hu e-mail címre (rendelési azonosítóval ellátva).

• Abban az esetben, ha a küldemény sérülése vagy tartalmának hiánya a kézbesítéskor nem volt azonnal felismerhető, azt a kézbesítéstől számított 3 munkanapon belül bármely postán személyesen vagy írásban kell bejelenteni.

• A bejelentéssel egy időben a küldeményt (a tartalmat a teljes belső és külső csomagolással együtt) a Posta rendelkezésére kell bocsátani. 

• A Posta a bemutatott küldemény alapján utólag elkészíti a jegyzőkönyvet. A kárigényt a bejelentéstől számított 30 napon belül bírálják el.

• (A nálunk vásárolt termékek rendelkeznek értékbiztosítással, mely a szállítás során keletkezett esetleges károk fedezésére szolgál. Ezt azonban csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha az esetleges problémák, így például a szállításból eredő sérülések, az átvétel során, a futár jelenlétében jegyzőkönyvezésre kerülnek. A jegyzőkönyvben minden fontos körülményt, észrevételt rögzíteni kell az esetleges kárigénnyel együtt.)


Átveheti a szomszéd a csomagomat, ha fizetni is kell érte?

• A szóban forgó küldeményt a Posta csak abban az esetben fogja a szomszédnak kézbesíteni, ha a küldemény címében megjelölt helyen tartózkodik és rendelkezik meghatalmazással.

• A meghatalmazás letölthető a posta honlapjáról, a www.posta.hu oldalról vagy elérhető az alábbi linken: https://www.posta.hu/static/internet/download/Meghatalmazas_nyomtatvany_20141021.pdf

1 ÉV GARANCIA


– A gyártó az általa gyártott készülékekre Magyarországon a vásárlás napjától számított 1 év jótállást vállal. A jótállás kiterjed a kifogástalan, célnak megfelelő anyagminőségre, szakszerű összeszerelésre, biztonságos működésre.

– Üveghibát, zománc-, és festési hibát, egyéb mechanikus sérülést, hiányosságot a jótállási időn belül csak abban az esetben fogadunk el reklamációként, ha azok a készülék vásárlását követően 14 napon belül a Vevőszolgálat felé bejelentésre kerülnek.

– Nem vonatkozik a jótállás azokra a hibákra, melyet a készülék nem rendeltetésnek megfelelő használata, a Használati útmutató előírásainak be nem tartása okoz. Ezek a hibák a következők:

– Füstölés, nem megfelelő hőleadás – Nem megfelelő kémény használata, vagy szabálytalan füstcső csatlakoztatás, füstjáratok eltömődése, az előírtnál nagyobb nedvességtartalmú tűzifa használata, helytelen teljesítmény megválasztás miatt léphet fel.

– Tűztér betétek sérülése – Készülékeink tűztere tűzálló samott vagy vermeculite anyagokkal van kibélelve. Ezek csak mechanikai hatás, vagy nem rendeltetésszerű használat miatt sérülhetnek: túlhevülés pl. nyitott hamuajtóval történő üzemeltetésnél, nem megengedett-, túlzottan nagy méretű-, vagy az előírtnál nagyobb mennyiségű tüzelőanyag használata.

– Üvegtörés – Az üveget a hő nem károsítja, károsodása csak fizikai sérülés során következhet be (helytelen szállítás, ajtóbecsapódás, túl nagy méretű tüzelőanyagok stb.)

– Rostély és egyéb tűztér elemek károsodása – Túlhevülés (pl. nyitott hamuajtóval történő üzemeltetésnél), vagy nem megengedett tüzelőanyag okozhatja.

– Központi fűtéses, vízteres készülékek esetében a jótállás feltétele a készülék épületgépész szakember által történő beüzemelése, melyet a 

Jótállási jegyen igazolni kell.