Product was successfully added to your shopping cart.

Aktív Kft. webáruház

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat

Kosár

Totya S23 vegyestüzelésű lemezkazán, burkolattal, huzatszabályzóval, hőmérővel, 23 kW

165 490 Ft
152 990 Ft

Az akciós ár 2019.08.31-ig érvényes

Termékkód : 4047

Könnyedén vásárolhat bankkártyájával is

2 év garancia
Ajánlott termékekA Kazi kazán megegyezik a Fábián Kázmér által gyártott Totya Kazánnal!


A tűztér 5 mm lemezből készül. Zárt és nyitott fűtési rendszerekre is köthető, biztonsági előírásoknak megfelelően. 

Minden szilárd tüzelőanyaggal lehet használni, kivéve koksz -al. 

A termék nagyméretű ajtóval van szerelve és CE mínősitéssel rendelkezik.

Javasolt légköbméter, amit a termék ki tud fűteni: 353 m3. 

Ez egy tájékoztató adat, épület szigeteléstől, nylászárók minőségétől változhat a szükséges teljesítmény.


Termék részét képező tartozékok:

- Kazán

- Burkolat (lemez burkolat, hőálló Nikecell szigetelés, rögzítő csavarokkal)

- Huzatszabályzó (RT-4 Regulus vagy HONEYWELL)

- Hőmérő (1912 cikkszámú)

- Rostélyok (PEK 6, 4 darab)

- Ajtó kilincs (DT-103 szigetelés nélküli) 


Kérésre tudunk küldeni szigetelt kilincset is, amit nem tartalmaz a termék ára! (Termékkód:5742, Termék megnevezése: Kazánajtó kilincs szigetelt.)

Szigetelt kilincsből célszerű 3 db-ot rendelni, mivel a kazánnak 3 ajtaja van.

Puffer tárolóhoz is csatlakoztatható. Javasolt a 1000 l -s, ami kapható szigetelt és szigetelés nélküli változatban is (Fűtéstechnika->Puffertárolók).   


A termék csomagolt állapotában:

 


A termék képeken látható piros színű kazán burkolat a termék mellé kartondobozba csomagolva kerül kiszállításra! Ezt utólag kell felhelyezni a készülékre.


Teljeskörű alkatrész ellátást tudunk biztosítani.        

MAGYAR TERMÉK!


Műszaki adatok:

Névleges hőteljesítmény (kW): 23

Minimális hőteljesítmény (kW): 10 

Max. teljesítmény (kW): fa 23 szén 27 

Hatásfok (%): fa 83 szén 84


Tüzelő ajtó méret (mm) (szélesség x magasság): 310 x 220

Tűztér mérete (mm) (szélesség x magasság x mélység): 310 x 465 x 350

Magasság (mm): 1060

Szélesség (szigetelve mm): 460

Szélesség (mm): 415

Mélysége (mm): 520

Tömeg (kg): 164

Füstcső magasság (mm): 1095

Füstcső átmérő (mm): 130


Töltő-ürítő (coll): 1/2

Elmenő-visszatérő csat. (coll): 6/4

Elmenő csat. magasság (mm): 1080

Visszatérő csat. magasság (mm): 220

Víztartalom (liter): 70 

Üzemi nyomás (bar): 2

Üzemi hőm. min.-max. (C°): 50-90

Próbanyomás (bar): 4 

Huzatigény (mbar): 0,2

MSZEN 303-5 szerinti osztályba sorolás: Class 4A termék adatlapján lévő szállítási információ (1 nap, 3 nap) a munkanapokon 12:00 -ig leadott megrendelés esetén értendő!


Szállítási költségek:

Minden 15.000 Ft-ot elérő kosárértékű megrendelés esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk az ország egész területén.


Vásárlási érték
Szállítási díj
0 Ft - 4999 Ft
1190 Ft
5000 Ft - 9999 Ft
1090 Ft
10.000 Ft - 14.999 Ft
990 Ft
15.000 Ft felett
INGYENES! (0 Ft)


A következő szállítási módok közül választhat:

- Személyes átvétel üzletünkben (6500, Baja, Keleti körút 47.)

- MPL Posta:

• A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja az Ön részére a megrendelésben feltüntetett szállítási címre. (Kérjük a szállítási címet a lehető legpontosabban adja meg számunkra!)

• A Magyar Posta Logisztika a 40 kg feletti küldemények szállítását (kizárólag munkanapokon) emelő hátfalas rakodótérrel ellátott teherautóval végzi, továbbiakban „békával” mozgatja a terméket.

• Szerződés szerint az MPL „háztól-házig” szállít, tehát a termék ingatlanba történő további mozgatását/bevitelét az ügyfélnek kell megoldania.

• A Postai feladó szelvényre minden esetben feltüntetjük az ügyfél e-mail címét és telefonos elérhetőségeit. A Posta automatikusan értesíti az ügyfelet e-mailben, amely tartalmazza a küldemény azonosítóját. Az e-mailben megadott linken tudja nyomon követni csomagját.

• Ha a megrendelés leadása során fizetés módként a Készpénzes fizetés átvételkor (UTÁNVÉT) opciót választja, akkor a csomag kiérkezésekkor készpénzben a futárnak kell kifizetnie küldemény ellenértékét.


Amennyiben sérülten kapta a küldeményt

• Javasoljuk, hogy kiszállításkor/kiérkezésekor – még a futár jelenlétében – vizsgálja meg a csomagot, és győződjön meg annak sértetlenségéről!

• Amennyiben valamilyen problémát észlel, kérjük, készítsen fotókat a termék állapotáról és ezt mellékelve írja meg nekünk tapasztalatait az info@aktivkft.hu e-mail címre (rendelési azonosítóval ellátva).

• Abban az esetben, ha a küldemény sérülése vagy tartalmának hiánya a kézbesítéskor nem volt azonnal felismerhető, azt a kézbesítéstől számított 3 munkanapon belül bármely postán személyesen vagy írásban kell bejelenteni.

• A bejelentéssel egy időben a küldeményt (a tartalmat a teljes belső és külső csomagolással együtt) a Posta rendelkezésére kell bocsátani. 

• A Posta a bemutatott küldemény alapján utólag elkészíti a jegyzőkönyvet. A kárigényt a bejelentéstől számított 30 napon belül bírálják el.

• (A nálunk vásárolt termékek rendelkeznek értékbiztosítással, mely a szállítás során keletkezett esetleges károk fedezésére szolgál. Ezt azonban csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha az esetleges problémák, így például a szállításból eredő sérülések, az átvétel során, a futár jelenlétében jegyzőkönyvezésre kerülnek. A jegyzőkönyvben minden fontos körülményt, észrevételt rögzíteni kell az esetleges kárigénnyel együtt.)


Átveheti a szomszéd a csomagomat, ha fizetni is kell érte?

• A szóban forgó küldeményt a Posta csak abban az esetben fogja a szomszédnak kézbesíteni, ha a küldemény címében megjelölt helyen tartózkodik és rendelkezik meghatalmazással.

• A meghatalmazás letölthető a posta honlapjáról, a www.posta.hu oldalról vagy elérhető az alábbi linken: https://www.posta.hu/static/internet/download/Meghatalmazas_nyomtatvany_20141021.pdf

2 ÉV GARANCIA


A gyártó TOTYA ’S’, TOTYA ’VR’, TOTYA ’T’, TOTYA ’K’ típusú szilárdtüzelésű melegvíz üzemű kazánra 24 hónap garanciát vállal és eladás napjától számított 8 évig biztosítja a készülék alkatrészeit. 

A rostélyra a garancia nem vonatkozik.

A vásárlók jogait és kötelezettségeit, valamint a gyártókat, forgalmazókat terhelő kötelezettségeket a 151/2003./IX.22. számú kormányrendelet tartalmazza.

A jótállási jegy alapján a vásárlót a jótállási időn belül meghibásodott kazán díjmenetes javítása, vagy ha szükséges, annak cseréje illeti meg.

A jótállás kezdete az üzembe helyezés napja. 

Amennyiben az üzembe helyezés a vásárlás napjától számított 3 hónapon elül nem történik meg, úgy a jótállás a vásárlás napja.